top of page

ONT-MOETINGEN VAN HART TOT HART

Vrolucke, gezonde en genietende mensen dat is wat wij ieder van jullie toewensen, “een gelukkig VRIJ leven”. Wij gaan AAN van mensen die hun volledige potentieel uitleven.

Als iedereen met beide handen dit aan zou grijpen, hoe waanzinnig zou de wereld er dan uit zien?​

CLAIRE

"Geïnspireerd door de spelregels van het leven, heb ik mogen leren te leven vanuit verbinding met mijzelf. De bron die ik ben, voelen wat ik hiermee wens, het is MIJN feest. Ik mag ervaren dat mijn realiteit zich vormt naar waar en wie ik echt ben.

Dankbaarheid wil ik uitdragen aan mijn ware meesters, de liefdevolle paarden die mij al vanaf jonge leeftijd wijze inzichten hebben meegegeven en mij telkens weer meenemen in het moment van NU.

 

Het leven is echt een groot feest. Als jij straalt van binnenuit doet de buitenkant vanzelf mee.  Dan is het alsof de wereld je toelacht – en jij lacht terug.

 

Dagelijks spreken wij onze DANKBAARHEID uit naar het universum die ons deze unieke gelegenheid en paradijselijke plek heeft gegeven, om zo telkens weer toegang tot de harten en de zielen van onze dieren en onze omgeving te krijgen.”

“Het is belangrijk dat jij doet waar je voor op de wereld bent gekomen. We hebben allen een bijdrage te leveren aan het geheel en als iedereen zijn talenten inzet dan stromen we over van de nieuwe ontwikkelingen die helpend zijn voor het grotere geheel.”

JOS

"Mijn hart is gestolen door de nobelheid en authenticiteit van het paard. Het paard als vriend in mijn dromen maar ook in mijn dagelijkse leven. Het warme hart en de onwijze loyaliteit wat deze warmhartige dieren kennen is gewoonweg betoverend."

Ook Jos wil graag zijn dankbaarheid uiten aan deze krachtige edele viervoeters. Een dank aan ieder van hun waar hij reeds van heeft mogen genieten, dagelijks nieuwe verbindingen ervaren, nooit uitgeleerd raken, het is een levenslang magisch proces, de gevoelige connectie, de verbinding van SAMEN één ZIJN. Het is telkens weer uitdagend om de sensitieve verdieping in te gaan SAMEN met het paard.

“Wij zijn er ons van bewust dat de eenwording voortkomt uit de versmelting van elkaars harten. Hetzelfde wens ik voor iedereen in alle relaties met alle levende wezens op de aarde".

bottom of page