Leef je dromen zomer cursus 2020

It is your mind that creates your world – Budha

Alles wat er is, is ooit bedacht alvorens het werkelijkheid werd. Wensen is niet alleen als je een klavertje vier tegenkomt of een ster ziet vallen.
Wensen is voor alle dagen en iedereen! Wens vrijelijk en denk in onbeperkte mogelijkheden. Wens waar je hart naar uit gaat en hou je wensen niet voor je. Sterker nog, door je wensen te openbaren, draag je sterk bij aan de verwezenlijking ervan!


Tijdens deze 6 avonden op een prachtige plek in de natuur zal er gewerkt worden aan de realisatie van JOUW wensen.


Datums: 7,14,21,28 Juli en 4 & 11 Aug 2020
Locatie: Landgoed ’t Zand / Rondmeer, Heide 3, 6093 PA Heythuysen (L)
Tijd: 19.30 – 21.30 (welkom vanaf 19u).


Wat gaan we doen:
Tijdens deze avonden neem ik jou mee in de prachtige materie van de universele wetten en hoe jij deze zelf kunt toepassen om jouw dromen tot werkelijkheid te brengen. We zullen o.a. samen mediteren maar ook creatief aan de slag gaan. Hoe meer we samen zijn, delen, denken en wensen hoe meer we de positieve energie vasthouden om zo sneller tot resultaten te komen.


Wat kost het:
Deze ‘Leef je dromen’ – cursus wordt georganiseerd op basis van waardebepaling achteraf. Jij bepaalt achteraf wat het je waard is.
Vooraf betaal je € 88,- inschrijfgeld voor de locatie, materialen, koffie, thee en wat lekkers.


Ik geloof in de waarde die deze cursus heeft voor jou, vandaar dat ik jou zelf op het einde van deze cursus laat bepalen wat de extra waarde is die jij uit deze cursus hebt gehaald.


“You give some and you take some”


Hoe werkt dit dan concreet:
Tijdens de afsluiting op de laatste avond ontvang je een evaluatieformulier, waarin je de waarde van jouw waarde voor deze cursus aangeeft waarna je dit direct contant of via een bankafschrijving kunt afrekenen.


Aanmelden:
Voor meer informatie of aanmelden voor deze ‘Leef je dromen’ – cursus, mail naar: info@divine-stars.com onder vermelding van de ‘Leef je dromen cursus’. Of bel: 06-19168331
Let op: aangezien er maar een maximaal aantal plekken is, verzoek ik je tijdig aan te melden, vol = vol

Divine Stars / Claire Schroijen

Heide 3, 6093 PA HEYTHUYSEN

Mobiel: 06-19168331

Email: info@divine-stars.com