Leef je dromen cursus aanbod

 

It is your mind that creates your world – Budha

 

Alles wat er is, is ooit bedacht alvorens het werkelijkheid werd. Wensen is voor alle dagen en iedereen! Wens vrijelijk en denk in onbeperkte mogelijkheden. Wens waar je hart naar uit gaat en deel je wensen. Door je wensen te openbaren, draag je sterk bij aan de verwezenlijking ervan!

 

Het programma van het leef je dromen kan aangeboden worden in een kort weekend (evt. incl. overnachting) kan verdeeld worden over 6 avonden, maar ook 4 dagdelen behoort tot de mogelijkheden.
 

In ieder geval zal er op een prachtige plek in de natuur gewerkt worden aan de realisatie van JOUW wensen.

 

Ook het organiseren van een weekend op jouw locatie behoort tot de mogelijkheden, voor meer informatie, mail!


Datums: In het voorjaar van 2021 komen er weer nieuwe datums, momenteel is de herfst actief en is het juist de tijd om meer naar binnen te gaan, ons voor te bereiden op de winter voor nog meer rust momenten.
Locatie: Landgoed ’t Zand / Rondmeer, Heide 3, 6093 PA Heythuysen (L)
Tijd: Afhankelijk van het programma.


Wat gaan we doen:
Tijdens het leef je dromen programma neem ik jou mee in de prachtige materie van de universele wetten en hoe jij deze zelf kunt toepassen om jouw dromen tot werkelijkheid te brengen. We zullen o.a. samen mediteren maar ook creatief aan de slag gaan. Hoe meer we samen zijn, delen, denken en wensen hoe meer we de positieve energie vasthouden om zo sneller tot resultaten te komen.


Wat kost het:
Deze ‘Leef je dromen’ – cursus wordt georganiseerd op basis van waardebepaling achteraf. Jij bepaalt achteraf wat het je waard is.


Vooraf betaal je € 99,- inschrijfgeld voor de locatie (onze thuislocatie), materialen, koffie, thee en wat lekkers.


Ik geloof in de waarde die deze cursus heeft voor jou, vandaar dat ik jou zelf op het einde van deze cursus laat bepalen wat de extra waarde is die jij uit deze cursus hebt gehaald.


“You give some and you take some”


Hoe werkt dit dan concreet:
Tijdens de afsluiting op de laatste avond ontvang je een evaluatieformulier, waarin je de waarde van jouw waarde voor deze cursus aangeeft waarna je dit direct contant of via een bankafschrijving kunt afrekenen.


Aanmelden:
Voor meer informatie of aanmelden voor deze ‘Leef je dromen’ – cursus, mail naar: info@divine-stars.com onder vermelding van de ‘Leef je dromen cursus’.

Of bel: 06-19168331