top of page

VAN VERLIES NAAR VERRIJKING

Het sterven van mijn allerliefste Libi was destijds een diepe verlieservaring mede omdat ik me daar realiseerde dat verdriet andere lagen van verdriet aanraakt

Hij, mijn liefste zwarte parel, gevonden in het donkerste stukje van een stal, direct opgenomen in mijn hart, zware beproevingen ondergaan, zelfs een periode gekend waarbij "de geleerden" aangaven dat zijn leven er op zat. Onze gezamenlijke EIGEN-WIJSHEID was het waardoor hij 11 extra jaren bij me mocht blijven om vervolgens het aardse bestaan te verlaten zoals de natuur het bedoeld had


Velen liefdevolle zielen waren hem voorgegaan maar het echt meemaken, echt doorvoelen en doorwoelen van al die intense lagen, rauw rouwen, deze echte natuurlessen, kreeg ik van hem, de liefde van mijn levenHij die me liet en nog steeds laat ervaren dat ik het waard ben, ongeacht mijn bagage, mijn twijfels of zorgen


Hij die me liet en nog steeds laat ervaren dat het onmogelijke mogelijk te maken is


Hij die me toefluisterde en nog steeds dat onze liefde voor eeuwig is


Hij die me nu nog met regelmaat draagt wanneer ik het nodig heb, maar ook zorgt dat ik ga steigeren als iemand over mijn grenzen gaat.


Hij die me meeneemt in de velen bijzondere herinneringen die we gemaakt hebben, waar ik zo op af kan stemmen en gewoon echt bij hem kan zijn


Hij die me het inzicht gaf dat het diepere weten mijn sterkste kracht is als ik bereid ben om er echt naar te luisteren en te handelen


Hij die me geleerd heeft dat 'echt - net zo echt is, als echt - echt is'


Met intense dankbaarheid en waardering voor zijn ZIELENZIJN kijk en voel ik terug op dat wat nu mijn verrijking heet 

LIBERTADOR die nu de drive is achter mijn grote verlangen "het bevrijden van de paardenwereld" - om hun datgene terug te geven wat wij ze als mens lang geleden hebben afgenomen


 

Comments


bottom of page