top of page

Je kunt alles hebben wat je hart begeert

Je kunt alles hebben wat je hart begeert, alles bereiken in je leven. Het enige wat je hoeft te doen is er om te vragen. Sommige mensen zullen denken dit klinkt als een sprookje, maar het is echte werkelijkheid.


De Universele wetten zijn de kennis en het bewustzijn dat alle levende wezens de vitaliteit en kracht hebben om alles te verzamelen wat nodig is voor volledige groei en verwezenlijking. Deze wetten worden als de basis van waaruit de mensheid kan evolueren naar een hoger bewustzijn.


De belangrijkste Universele Wet is de Wet van Eén, die stelt dat alles in de kosmos met elkaar verbonden is. Het was ergens rond de tijd dat ik net mijn rijbewijs had behaald en ik mezelf afvroeg of ik mijn eigen parkeer plaats kon creëren (ik heb het altijd minder prettig gevonden, verder te moeten lopen dan nodig is). Dus als ik dan thuis wegreed ‘zag’ en ‘wist’ ik dat op het moment dat ik bij de supermarkt aan zou komen er een vrije parkeerplek voor me zou zijn. En jawel hoor het werkte! Mensen om me heen moesten altijd lachen om mijn parkeer plaats bestellingen, ik dacht lach maar, ik hoef immers minder ver te sjouwen met mijn boodschappen. Vervolgens werd ik door het leven en de nodige situaties (voor mezelf maar ook voor mijn dieren) uitgenodigd om deze kennis dan ook in praktijk te brengen wanneer het ging om moeilijke situaties (verandering van werk, verhuizingen, ziekteprocessen van dieren en zelfs mijn vriendjes werden besteld), oftewel er kwamen de nodige uitdagingen op mijn pad waarin ik hele bijzondere successen mocht behalen. Maar soms kreeg ik ook de ervaring dat ik ‘een detail’ was vergeten te bestellen. Al met al had ik kennis gemaakt met de mooiste materie die er in het leven bestaat: “de regisseur zijn van mijn eigen leven”.Sommige mensen zullen denken dit klinkt als een sprookje, maar het is echte werkelijkheid.

Het moet ergens winter 2012 /2013 zijn geweest, ik was net samen met mijn allerliefste Jos en zo kwam het dat we op een koudere dag met onze hond Joël aan het wandelen waren in de bossen van de heide van Heythuysen. Joël nog vrij jong rende altijd haar eigen avontuur tegemoet en het kwam er vaak op neer dat wij haar volgde.


Zo bracht ze ons naar een hele bijzondere plek, een klein gezellig huisje midden in het bos, omringd met een schapenweide en er stond zelfs een shetlander. Jos en ik keken elkaar aan en we dachten precies hetzelfde ‘ WAUW dit is DE droomplek’ en die kleine mollige shetlander moet een teken zijn! We zagen geen mensen op het terrein en waren eventjes zo brutaal om dichterbij te gaan kijken. Met elke stap die we dichterbij kwamen voelde we gewoonweg de liefdevolle harmonieuze energie die ons tegenmoet kwam. Dit was voelbaar tot iedere cel in ons lichaam. Wat een bijzondere plek! Gelukkig wist Jos ook al een en ander van het creëren van je eigen leven af, dus hij vond het heel normaal dat ik een foto wenste van Joël en mij zittend voor deze woning! Bij thuiskomst waren we vol over deze magische plek. Ik had de foto al snel laten afdrukken en ik plaatste dit in een bijzonder foto lijstje (met als extra ondersteuning de tekst: your dream will come true). Ik plaatse deze foto op een zichtbare plek in de woonkamer waarbij we deze foto iedere dag eens goed konden bekijken (en dit binnen ons bewustzijn een waarheid zou worden).


Enige tijd later maakte we kennis met de eigenaren van deze locatie (ook een verhaal apart, laat ik het kort houden, onze paarden zorgde voor deze ont-moeting). We begrepen dat ze een zorgboerderij hadden en een van hun zorg deelnemers in dit boshuisje woonde. Zo nu en dan hadden we contact met deze liefdevolle mensen en de tijd ging verder.

Laat ik nu in deze tijd ook weer ergens in een bijzondere cursus zitten van consciousness coaching Nederland waarbij men zichzelf doelen moest stellen en o.a. een brief moest schrijven, wat vervolgens door de organisatie, op een later tijdstip naar je huisadres gestuurd zou worden. Ik trok mijn stoute schoentjes aan en schreef op de enveloppe mijn naam met het adres van deze bijzondere plek. (en ja hoor ik vond het heus heel spannend, want wat zouden deze mensen denken als ze zouden weten wat in deze brief zou staan, maar daar gaat het nu precies om, deze heerlijke spanning van ‘out of the comfortzone’ wetende dat deze altijd ongekende cadeautjes had gebracht, dat zou dan nu toch ook gaan gebeuren?


LIEFDE is nog steeds het sleutelwoord om positieve gebeurtenissen te bewerkstelligen en dat waar je dankbaar voor bent, wordt nog altijd vermeerderd.


En JA dit gebeurde! Het leven doet zijn eigen dansje en zo resulteerde het in erin dat daar waar wij met onze paarden stonden weg moesten (heel vervelend, maar achteraf zo’n mooi cadeau). Laat het nu zo zijn dat Frans en Helma Korten, eigenaren van zorgboerderij rondmeer en ook eigenaren van dit boshuisje dit bericht hadden meegekregen waarbij zij ons van harte welkom heette op hun prachtige plek.

1 april 2014 (en nee het was dus geen grap) verhuisde wij al onze dieren naar deze prachtige locatie waarop wij tot op de dag van vandaag intens dankbaar voor zijn. Dankbaar voor deze magische plek maar zeker ook zo belangrijk; de samenwerking en vriendschap die we hebben opgebouwd met deze liefdevolle mensen; zo uniek!


 

Bovenstaande is één van de vele prachtige creaties die bereikt zijn.

Deze prachtige materie gunnen wij werkelijk iedereen! Vandaar dat wij de inmiddels bekende ‘leef je dromen weekenden” organiseren.

Wil jij meer weten hoe dit alles werkt en wil JIJ de regisseur worden van JOUW leven? Hou dan onze agenda in de gaten voor onze “leef je dromen weekenden”

Comments


bottom of page