top of page
HET KINDSTUK IN JEZELF HELEN
HET KINDSTUK IN JEZELF HELEN

za 27 apr

|

't Groene Pad

HET KINDSTUK IN JEZELF HELEN

Daniël Derweduwen

TIJD EN LOCATIE

27 apr 2024, 09:30 – 16:30

't Groene Pad, Strubben 13a, 6088 NN Roggel, Nederland

THEMA

Herken je het volgende? Van alles al gedaan om de trauma's uit je kindertijd op te lossen, en toch blijf je met een gevoel zitten in de trend van “ik mis iets”, “ik voel een innerlijke leegte, een innerlijk gemis”.

Waarschijnlijk doe je ontzettend hard je best om het kindstuk in jezelf te helen, maar de kern van jouw kindstuk kun je onmogelijk grijpen.

Zou het kunnen dat je volwassen psychologie en je emotionele intelligentie juist de oorzaak is dat je de kern van het kindstuk onmogelijk kunt grijpen? Zou het kunnen dat het onschuldig en machteloos kindje in jezelf, dat de abstractie mist om iets van deze wereld te begrijpen, jou ook moeilijk kan begrijpen met je volwassen psychologie en emotionele intelligentie?

Het kindje in het prille van je bestaan kan nooit denken zoals jij denkt op dit moment. Maar het denken van je kindje in je prille bestaan, heeft onbewust, onbedoeld en onopzettelijk je kerngedachte gevormd over jou dat je hele leven al achtervolgt. Ik noem het soms ook wel de ondersteunende gedachte.

Maar ja, het is aanwezig in je onbewuste, je bent er onbewust over en je doet nog wel zo hard je best. Misschien wordt het eens tijd om jezelf op de eerste plaats te zetten, eventjes niks doen. Gewoon in de stilte de neutraliteit opzoeken waar het oordeel verdwijnt.

Precies dat: “vrij van - moeten doen”, mag je reeds beginnen je vrije wil voor jezelf weer op te eisen.

Mijn ontdekking is dat ik in de stilte in mezelf de onschuld zie van mezelf, de onschuld van het kleine kind in mezelf en de elementaire zaken die ik heb gemist als foetus, de baby en het kleine kind aan mezelf mag geven op de eerste plaats, niemand anders, alleen ikzelf.

Dat is veiligheid, geborgenheid en onvoorwaardelijke liefde.

Dat betekent vrij van oordeel of beperkende gedachten. En vrij van weerstand aan je innerlijke criticus. Het gaat om het herstel van je vrije wil, herstel van je integriteit, herstel van je authenticiteit enzovoort.

Wees welkom hier op aarde, je hebt recht op een veilig plekje om te kunnen zijn wie je bent. Voel je vrij en geborgen en hou onvoorwaardelijk van jezelf, op de eerste plaats.

Je hebt een fysiek lichaam gekregen om uitdrukking te geven van de hoogste versie over jezelf uit het allergrootste visioen dat je ooit hebt gehad over wie of wat je werkelijk kunt zijn.

HOE JE DIT DOET?

Kom naar deze bewustzijnsverruimende lezing en neem het heft terug in eigen hand. 

Warme groet Daniël

Algemene informatie:

 • Neem zelf een notitieblok en pen mee
 • Zorg voor een aanvullende lunch voor jezelf, evt. om samen te delen als een POTLUCK lunch, delen maakt het leven zoveel waardevoller.
 • Aanvang is 30 minuten voor start van de lezing, ook is er een mogelijke uitloop van 30 minuten.
 • Bij binnenkomst betaal je contant de kosten van de lezing + WBA*

WBA (Waarde bepaling achteraf)*: aan het einde vragen we jou een waarde bepaling omtrent de space holding – organisatie – drankjes en er wordt voor een heerlijk gezond soepje tijdens de lunch gezorgd.

* De waarde die hieruit voort komt gaat in onze bewuste spaarpot om jongeren & jong volwassenen, of mensen die minder financiële ruimte hebben die ook gebruik willen maken van deze materie hier bij ons financiële ondersteuning kunnen krijgen. Deze bedragen zijn voor hun vaak moeilijk op te brengen dus hebben wij als volwassenen hun te helpen, want dit zijn onze helden van onze toekomst.

Wij willen hieraan meebouwen en hun kansen vergroten om makkelijker aan deze materie te kunnen komen en ook deel te kunnen nemen aan lezingen - cursussen enz. Dit om ervoor te zorgen dat we SAMEN ONZE TOEKOMST KRACHTIG MAKEN.

PLANNING


 • 30 minuten

  Inloop


 • 6 uur

  Programma

RESERVEER JE PLEK

 • Standaard ticket + WBA *

  WBA (Waarde bepaling achteraf): op het einde vragen we jou een waarde bepaling omtrent de space holding – organisatie – drankjes en er wordt voor een heerlijk gezond soepje tijdens de lunch gezorgd.

  € 47,50

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page