top of page
DRAMA DRIEHOEK, EMOTIES & FAMILIEPATRONEN OPLOSSEN
DRAMA DRIEHOEK, EMOTIES & FAMILIEPATRONEN OPLOSSEN

zo 06 okt

|

't Groene Pad

DRAMA DRIEHOEK, EMOTIES & FAMILIEPATRONEN OPLOSSEN

Daniël Derweduwen

TIJD EN LOCATIE

06 okt 2024, 09:30 – 16:00

't Groene Pad, Strubben 13a, 6088 NN Roggel, Nederland

THEMA

Herken je het volgende? 

We worden opgevoed met het idee dat we altijd bereid moeten zijn om de ander op de eerste plaats te helpen en dan pas jezelf. Je hoort het ook in de media, “je doet het voor een ander”. Maar als ik mijn levensenergie aan een ander weggeef, hoe kan ik dan in mijn kracht komen te staan om de ander daadwerkelijk te helpen? Een vraag die zelden beantwoord wordt. Vele mensen gooien de begrippen intentie en verantwoordelijkheid door elkaar. Intentie is mooi en die kun je altijd positief houden naar iedereen toe. Hetgeen de ander ermee doet is niet je verantwoordelijkheid. Verantwoordelijkheid is synoniem van kracht, en het is jouw verantwoordelijkheid om je levensenergie te gebruiken om je eigen missie en doel tot manifestatie te brengen, en geloof me, dan kom je in je kracht te staan en ga je zeer veel mensen echt kunnen helpen. Het is ook de eerste trede van de trap om uit de matrix van slachtoffer - dader - en helperschap te geraken. De grote vraag: hoe doe je dat?

Volgende onderwerpen om in je kracht te komen, komen uitgebreid aan bod:

 ➔ Wat is de dramadriehoek waar zoveel mensen onbewust in vastzitten? ➔ Wat is de rol van emoties, hoe kun je emoties begrijpen om je kracht terug te vinden? ➔ Hoe legitimeren dader - slachtoffer en helperschap elkaar? ➔ Het grote verschil tussen verantwoordelijkheid en schuld ➔ Wat bedoel ik met objectief leren waarnemen? ➔ Al gehoord over bespiegeling om de oorzaak van je problemen te kennen? ➔ Wist je dat de onbewuste keuze de scepter zwaait in je leven? ➔ Het principe van de tegengestelden begrijpen ➔ Het ontstaan van onbewuste zelfafwijzing na de eerste grote shock in je leven ➔ Wat bedoel ik met de “objectieve waarnemer” ➔ Alle ervaringen zijn gebaseerd op vreugde en verdriet, het grote contrast om je leven te scheppen. ➔ Kies voor verbinding met de natuur

Weet jij ook niet waarom miserie en drama jou altijd als een patroon of als rode draad in je leven jou blijft achtervolgen? Kom zeker naar deze lezing en ontdek hoe je dit daadwerkelijk kunt oplossen zodat je jouw missie in dit leven op een bewuste manier tot uitdrukking kunt brengen. De weg om je geluk en goede gezondheid terug in eigen hand te nemen. Je bent meer dan je denkt en je kunt jezelf helen.

Algemene informatie:

 • Neem zelf een notitieblok en pen mee
 • Zorg voor een aanvullende lunch voor jezelf, evt. om samen te delen als een POTLUCK lunch, delen maakt het leven zoveel waardevoller.
 • Mogelijke uitloop tot 16:30
 • Bij binnenkomst betaal je contant de kosten van de lezing + WBA*

WBA (Waarde bepaling achteraf)*: aan het einde vragen we jou een waarde bepaling omtrent de space holding – organisatie – drankjes en er wordt voor een heerlijk gezond soepje tijdens de lunch gezorgd.

* De waarde die hieruit voort komt gaat in onze bewuste spaarpot om jongeren & jong volwassenen, of mensen die minder financiële ruimte hebben die ook gebruik willen maken van deze materie hier bij ons financiële ondersteuning kunnen krijgen. Deze bedragen zijn voor hun vaak moeilijk op te brengen dus hebben wij als volwassenen hun te helpen, want dit zijn onze helden van onze toekomst.

Wij willen hieraan meebouwen en hun kansen vergroten om makkelijker aan deze materie te kunnen komen en ook deel te kunnen nemen aan lezingen - cursussen enz. Dit om ervoor te zorgen dat we SAMEN ONZE TOEKOMST KRACHTIG MAKEN.

PLANNING


 • 30 minuten

  Inloop


 • 6 uur

  Programma

RESERVEER JE PLEK

 • Standaard ticket + WBA *

  WBA (Waarde bepaling achteraf)*: op het einde vragen we jou een waarde bepaling omtrent de space holding – organisatie – drankjes en er wordt voor een heerlijk gezond soepje tijdens de lunch gezorgd.

  € 47,50

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page