top of page

Ontmoetingen van hart tot hart

Vrolijke, gezonde en genietende mensen dat is wat wij ieder van jullie toewensen, een gelukkig leven, genieten van JOUW eigen film.

Claire: "Geïnspireerd door de spelregels van het leven, heb ik mogen leren te leven vanuit verbinding met mijzelf. De bron die ik ben, voelen wat ik hiermee wens, het is MIJN feest. Ik mag ervaren dat mijn realiteit zich vormt naar waar en wie ik echt ben.

Dankbaarheid wil ik uitdragen aan mijn ware meesters, de liefdevolle paarden die mij al vanaf jonge leeftijd wijze inzichten hebben meegegeven en mij telkens weer meenemen in het moment van NU.

 

Het leven is echt een groot feest. Als jij straalt van binnenuit doet de buitenkant vanzelf mee.  Dan is het alsof de wereld je toelacht – en jij lacht terug.

 

Dagelijks spreken wij onze DANKBAARHEID uit naar het universum die ons deze unieke gelegenheid en paradijselijke plek heeft gegeven, om zo telkens weer toegang tot de harten en de zielen van onze dieren en onze omgeving te krijgen.”

Jos: "Mijn hart is gestolen door de nobelheid en authenticiteit van het paard. Het paard als vriend in mijn dromen maar ook in mijn dagelijkse leven. Het warme hart en de onwijze loyaliteit wat deze warmhartige dieren kennen is gewoon weg betoverend."


Ook Jos wil graag zijn dankbaarheid uiten aan deze krachtige edele viervoeters. Een dank aan ieder van hun waar hij reeds van heeft mogen genieten, dagelijks nieuwe verbindingen ervaren, nooit uitgeleerd raken, het is een levenslang magisch proces, de gevoelige connectie, de verbinding van SAMEN één ZIJN. Het is telkens weer uitdagend om de sensitieve verdieping in te gaan SAMEN met het paard.

 

“Wij zijn er ons van bewust dat de eenwording voortkomt uit de aanraking van onze lichamen met dat van hun!”

bottom of page