top of page

Waar wacht je op?

Het kriebelt in ons om de wereld een handje te helpen en mensen wegwijs te kunnen maken in hun emoties en vooral te laten beseffen dat VRIJ zijn en MEGA BLIJ zijn ons grootste recht is!

EEN GELUKKIGER LEVEN

De belangrijkste stap naar een gelukkiger leven is volgens ons een “simpeler” leven. Door simpel te leven ervaren wij minder stress, minder angst, en minder zorgen  en waarderen we intens van wat we wel hebben i.p.v. van steeds meer te willen hebben.
Op deze manier kunnen we alles met aandacht doen en ontvouwt het zijn eigen charme. Door de tijd te (kunnen) nemen voor alles wat we doen schenkt het ons innerlijke rust.

DE EENVOUD VAN HET LEVEN
Het is de combinatie van ons kleinschalig wonen midden in de prachtige natuur, omringd door al onze dieren, waar we in grote mate eten wat de natuur ons aanbiedt, de mogelijkheid om van hieruit te werken en genoegen te nemen met een vierdaagse werkweek dat ons leven zo aantrekkelijk maakt. Het resultaat is een creatiever, rijker maar ook eenvoudiger en rustiger bestaan.

LIEVE MENSEN WORD WAKKER!!
Wij zijn klaar met de prikkels door de consumptiemaatschappij die iedereen prikkelt om steeds meer spullen te kopen en of grote woningen of meer materie te bezitten. Dus hoeven wij simpelweg ook minder hard te werken om gelukkig te kunnen zijn.
Zo houden we veel tijd over omdat geen te doen waar ons harten echt blij van worden, ons iedere dag te bevinden tussen onze grootste passie ‘ onze paarden’. Door telkens weer te mogen genieten van het samenspel met deze sensitieve, nobele en krachtige wezens in het NU, de kracht en magie van dit geheel te ervaren voelen wij vaak het ‘sprookjesachtige’ dat hierin verborgen ligt.

 

Vraag onze profs naar de tips voor een simpeler leven:

bottom of page