top of page

za 01 jun

|

Landgoed het Zand

'Leef je dromen' -weekend

It is your mind that creates your world – Budha Alles wat er is, is ooit bedacht alvorens het werkelijkheid werd. Wensen is niet alleen als je een klavertje vier tegenkomt of een ster ziet vallen. Wensen is voor alle dagen en iedereen!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
'Leef je dromen' -weekend
'Leef je dromen' -weekend

Tijd en locatie

01 jun 2019 10:00 – 02 jun 2019 15:00

Landgoed het Zand, Heide 3, 6093 PA Heythuysen, Nederland

Over het evenement

Wens vrijelijk en denk in onbeperkte mogelijkheden. Wens waar je hart naar uitgaat en hou je wensen niet voor je. Sterker nog, door je wensen te openbaren, draag je sterk bij aan de verwezenlijking ervan!

Claire Schroijen van Divine Stars organiseert wederom het inmiddels bekende ‘Leef je dromen’ weekend. Tijdens deze 2 dagen midden in de prachtige natuur zal er gewerkt worden aan de realisatie van JOUW wensen.

Wat gaan we doen:

Tijdens dit weekend nemen we JOU mee in de prachtige materie van de universele wetten en hoe jij deze zelf kunt toepassen om jouw dromen tot werkelijkheid te brengen. Hoe meer we samen zijn, delen, denken en wensen hoe meer we de positieve energie vasthouden om zo sneller tot resultaten te komen. Tussen het programma door zijn er tal van ‘rust’ momenten waarbij jij even tot jezelf mag komen of kan genieten van onze paradijselijke plek.

Overnachten:

Woon jij niet om de hoek? Dan is er evt. de gelegenheid om te blijven slapen.

Wat kost het:

Dit ‘Leef je dromen’ - weekend wordt georganiseerd op basis van waardebepaling achteraf. Jij bepaalt achteraf wat het je waard is. Vooraf betaal je € 111,- inschrijfgeld voor de locatie, koffie, thee en alle heerlijke maar zeker ‘gezonde maaltijden.

Wij geloven in de waarde die dit weekend heeft voor jou, vandaar dat we jou zelf op het einde van de training laten bepalen wat de extra waarde is voor jou die jij uit dit weekend haalt.

“You give some and you take some”

Aanmelden:

Voor meer informatie of aanmelden mail naar:

info@divine-stars.com onder vermelding van ‘Leef je dromen’, of bel: 06-19168331

We zien je graag op het ‘Leef je dromen’- weekend!

Liefs Claire

Deel dit evenement

bottom of page