De realisatie van mijn hartsdroom
Er was niets groter dan mijn verlangen naar een eigen paardje.
Als jonge meid vond ik mijn plek bij zeer liefdevolle mensen bij ons in de buurt, waar ik ten alle tijden welkom was om mezelf te vermaken tussen de onvoorwaardelijke liefde van de Haflingers.
 
Al vanaf jonge leeftijd droomde ik van mijn eigen paard maar de omstandigheden waren er niet naar om dit te realiseren, althans dat dachten de mensen om mij heen. Diep van binnen wist ik wel beter en keek uit naar de dag dat het anders zou zijn.
 
Ik schreef mezelf brieven over mijn eigen paard (wat uiteindelijk verhalen werden over een hele kudde; daarover later meer!) In het voorjaar van 2000 kreeg ik de kans om mijn eigen veulentje te fokken bij deze liefdevolle mensen, ik had de nodige ervaringen opgedaan, centjes gespaard dus niets stond me nog in de weg om deze droom tot waarheid te brengen. 

Zo werd op 17 april 2001 mijn liefste cadeau geboren: Saré.

Vanaf het moment van haar geboorte heb ik altijd geweten dat zij niet alleen voor mij bedoeld was. Tot op de dag van vandaag kent Saré dan ook velen fans. Saré heeft niet alleen mijn hart weten te raken maar velen kinderen die hier wekelijks voorbij komen genieten intens van dit bijzonder blonde vriendinnetje. 

Saré gaf mij het vertrouwen in het universum dat dromen echt tot waarheid kunnen komen.

Divine Stars / Claire Schroijen

Heide 3, 6093 PA HEYTHUYSEN

Mobiel: 06-19168331

Email: info@divine-stars.com