top of page
De realisatie van mijn hartsdroom
Het grootste verlangen, een eigen paardje.
Als jonge meid vond ik mijn plek bij zeer liefdevolle mensen bij ons in de buurt, waar ik ten alle tijden welkom was om mezelf te vermaken tussen de onvoorwaardelijke liefde van de Haflingers.
 
Al vanaf jonge leeftijd droomde ik van mijn eigen paard maar de omstandigheden waren ongunstig om dit te realiseren, althans dat dachten de mensen om mij heen. Diep van binnen wist ik wel beter en keek uit naar de dag dat het anders zou zijn.
 
Ik schreef mezelf brieven over mijn eigen paard (wat uiteindelijk verhalen werden over een hele kudde; daarover later meer!) In het voorjaar van 2000 kreeg ik de kans om mijn eigen veulentje te fokken bij deze liefdevolle mensen, ik had de nodige ervaringen opgedaan, centjes gespaard, het was hoog tijd om mijn droom tot waarheid te brengen. 

Zo werd op 17 april 2001 mijn liefste cadeau geboren: Saré.

Vanaf het moment van haar geboorte heb ik altijd geweten dat zij meerdere harten zou raken dan enkel het mijne. Tot op de dag van vandaag kent Saré dan ook velen fans. Velen kinderen die hier wekelijks voorbij komen genieten intens van dit bijzonder blonde vriendinnetje. 

Saré gaf mij het vertrouwen in het universum dat dromen echt tot waarheid kunnen komen.
bottom of page