Vaandel
PAARD ALS SPIEGEL – KINDEREN


Hoera …….. er is er één jarig!

Maak kennis met de bijzondere wereld van de paarden van Divine Stars. Een onvergetelijk feest om nooit meer te vergeten. Tijdens een kinderfeestje gaan de kinderen spelenderwijs kennismaken met de pony’s van Divine Stars. Onderdelen van het kinderfeestje kunnen zijn: de pony’s borstelen, spelletjes doen naast en met de pony’s en als het mooi weer is een stukje wandelen in de prachtige natuur. En natuurlijk mogen jullie ook even op een groot paard zitten.

Een heerlijke middag tussen de pony’s van Divine Stars, spelen, zingen en ‘feesten’.

Tijdens deze leerzame dag zal er ook aandacht besteedt worden aan ‘paarden fluisteren’ een bijzondere vorm van ponycoaching om kinderen te leren omgaan met hun gevoelens, emoties en gedrag.

balk kinderen 3

De pony’s van Divine Stars bieden een veilige speelruimte waarin kinderen kunnen zijn wie ze echt zijn. De communicatie zal dan ook niet altijd via woorden verlopen, maar vooral via de ziel. Zo kunnen kinderen terugkeren naar hun kern en na dit weer gevoeld te hebben meenemen in de buitenwereld. De kinderen krijgen meer zelfvertrouwen en worden weerbaarder.

Er is tevens ook de mogelijkheid voor kinderen om individueel kennis te komen maken met de wereld van de paarden. De pony als co-coach laat het kind ervaren – zonder te (ver) oordelen, waar hij / zij aan kan werken om meer plezier te voelen op school, in het gezin en bij andere kinderen. Eenvoudige, vrolijke opdrachten met de pony leren het kind ervaren wat hij / zij nodig heeft in het dagelijkse leven.

Voor meer informatie en of tarieven neem vrijblijvend contact met ons op.