Vaandel
PAARD ALS SPIEGEL – BEDRIJVEN

Pas bedrijven

Mag JIJ dit jaar het bedrijfsuitje organiseren?

‘When in doubt, ask a horse’ OOK VOOR BEDRIJVEN / TEAMDAGEN

Willen jullie zien wie jullie zijn? Maak dan kennis met paarden-spiegelen. Paarden-spiegelen biedt de mogelijkheid tot coaching op het gebied van bewustwording, communicatie en creativiteit. De paarden van Divine Stars zijn ware meesters als het gaat om non-verbale communicatie. Met ‘het paard’ als een onafhankelijke gesprekspartner krijgt je weer zicht op wat voor jou belangrijk is. Wat is er mooier dan heel zuiver en eerlijk feedback te krijgen van onze sensitieve dieren. Paarden kennen geen waardeoordeel en reageren dan ook op niet authentiek gedrag.

Persoonlijke groei, het vergroten van zelfvertrouwen en respect, lichaamsbewustzijn, grenzen voelen en aangeven, focus houden en richting geven, omgaan met innerlijke blokkades en emoties durven voelen. Kortom de kwaliteit van je leven verbeteren.

Tijdens deze team coaching bekijken we jullie kern-kwaliteiten. Hoe maken jullie contact, hoe effectief communiceer jullie, in welke mate zijn jullie leiders van jullie gesprekken, hoe maken jullie gebruik van jullie kernkwaliteiten en hoe gaan jullie met weerstand om? Door een team coaching met behulp van paarden ontstaan heldere inzichten en veranderingen in jullie denken en doen.

“Laat onze paarden vertellen hoe jullie als team functioneren, wij zorgen voor de ondertiteling”.

Voor meer informatie of een op maat gemaakte offerte mail naar: info@divine-stars.com

Energy boost workshops voor ondernemers, iets voor jou?

Naast teamuitjes (werken aan teameffectiviteit en teamdynamiek) organiseert Divine Stars in samenwerking met ZZIN met regelmaat op maat gemaakte energy boost workshops voor ondernemers.

ZZIN: ondersteunt individuen, teams en organisaties met zzinvolle en zzinnige coaching, trainingen, workshops en masterclasses. Het unieke aan ZZIN is onze integrale visie op geluk en zakelijk succes. Wij geloven dat de twee onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. ZZIN helpt je daarom graag op het gebied van persoonlijke groei en bewustwording, maar ook met je bedrijfsstrategie. Kijk, dat is pas zzinvol (www.zzin.nl )