Vaandel
LEEF JE DROMEN – WEEKEND

leefjedromen

Vanwaar dit idee?

Claire: “Als kind had ik al tal van dromen, door de tijd heen was ik zoekende hoe ik deze tot realiteit kon brengen, het is niet altijd even makkelijk geweest, maar ik bleef vertrouwen op mijn gevoel, de juiste mensen kwamen op mijn weg om mij bijzondere tools, kennis en ervaringen mee te geven, maar zeker ook uitdagingen die ik aan mocht gaan. Nu ik met trots kan zeggen dat ik het spel van het leven begrijp en kan uitvoeren wil ik dit graag met iedereen delen.”

Naast mijn passie voor de paarden wat voor velen van jullie bekend zal zijn draag ik tevens een visie voor de mensheid mee: ‘vrije, vrolijke gezonde mensen die dansend door het leven gaan’. Ik had zelf al enige tijd ‘de droom’ om dit te delen met mensen om mij heen, dus ik creëerde liefdevolle mensen waar ik dit samen met op kon zetten. Binnen korte tijd verschenen deze bijzondere mensen op mijn weg waarin wij nu samen dit geweldig weekend kunnen aanbieden.

Te mooi om waar te zijn?

Je grootste dromen voor de toekomst zijn overweldigend en misschien zelfs te mooi om waar te zijn. Je weet niet waar je moet beginnen, je ziet niet hoe die droom op dit moment werkelijkheid zou kunnen worden gezien de omstandigheden. Je hebt nu geen tijd, geen energie, geen geld of geen ervaring. Het zou zo geweldig zijn om je boek te schrijven, je eigen bedrijf te beginnen, of een jaar lang te reizen? En omdat je droom zo fantastisch is, zo levens veranderend, zo ingrijpend en omvangrijk, heb je het gevoel dat het niet mogelijk is op dit moment. Misschien in de toekomst, maar niet nu.
Nu heb je jouw leven zoals het is. Nu is die droom te mooi om waar te zijn, je hebt te maken met de realiteit. En de realiteit houdt je weg van je grootste droom.

Ooit valt alles op zijn plaats.leef je dromen 2

De vraag is echter: Waar wacht je op? Wacht je tot de realiteit zich aanpast aan jouw droom? Wacht je tot alles opeens op zijn plek valt, en jij zonder moeite je droom kunt waarmaken? Geloof je echt dat de wereld je jouw grootste dromen cadeau gaat geven?

Of is het dat je dromen zich waarmaken door in actie te komen, door te doen?
Gewoon beginnen: alles is makkelijker als je begint. Zolang je de eerste stap niet hebt gezet ben je nog niet in beweging. Zodra je de eerste stap zet begint je leven te veranderen. Je bouwt duidelijke daadkracht op.

Maar hoe ziet dat eruit, de eerste stap naar een grote droom?

Nieuwsgierig? Lees dan de bijlage.

Het eerstvolgende Leef je dromen – Weekend zal plaats vinden in het voorjaar van 2017

Lieve JIJ
We hebben besloten om het volgende mooie weekend op te schuiven naar het voorjaar, dit met een bewuste reden.
De winter is bedoeld om los te laten, plaatst te maken voor hetgeen wat niet meer bij je hoort. Oftewel we gaan in deze tijd letterlijk naar binnen om alles weer op orde te krijgen, nieuwe plannen te overdenken die we als mooie zaadjes in het voorjaar mogen gaan planten om uiteindelijk weer van te mogen oogsten en te genieten.

Vandaar deze bewuste keuze om dit weekend te gaan annuleren en iedereen lekker de tijd te geven om naar binnen te gaan.

GENIET van deze innerlijke winter reis en wij hopen JOU in het voorjaar graag te ont-moeten tijdens dit bijzonder leef je dromen weekend.

Mocht JIJ je nu al aan willen melden voor een leef je dromen weekend in de toekomst? mail ons dan via: info@divine-stars.com

Ken jij nog andere mensen die hier mogelijk interesse in zouden hebben? ‘zeg het voort’.

Met een knipoog uit ons hart,

Claire Schroijen
Helma Korten

 

Twijfel jij nog? Wellicht helpen onderstaande referenties jou om je NU aan te melden voor een volgend ‘leef je dromen – weekend’ :

Ik heb genoten en sta helemaal open na het weekend voor alles wat in mij gebeurt en om me heen: open verbinding met mijn innerlijke en met ….. het universum.

- Carla Stals.

Het weekend wat ik heb meegemaakt was een heel erg fijn en bijzonder weekend waarbij je in alle rust kon werken aan wie je bent en wat je wilt. De inhoud van de stof is goed te volgen en er zitten zeker bruikbare dingen tussen die je kunt toepassen in het dagelijkse leven, dus echt een aanrader om een keertje deel te nemen.

- Stefan Engels.

We hebben een goede terugreis gehad ondanks de hevige storm onderweg. We hebben eerst ergens bij jullie in de buurt in een Tapas restaurant zitten eten met zijn tweetjes voordat we weer de snelweg opreden naar Friesland. Heel snel wilde Emma niet naar bed toen we thuiskwamen. Ze was helemaal hyper van de ervaringen die ze had opgedaan tijdens het weekend. Ze moest eerst alles aan haar moeder vertellen en de droomborden laten zien! Ze raakte er niet over uitgepraat. Wat hebben wij het heerlijk gehad samen! Mijn verwachtingen zijn helemaal uitgekomen. Hartelijk dank daarvoor.

- Hans & Emma Arentsen.

Ik kijk terug op een heel bijzonder weekend om nooit te vergeten!

- Pia Stals.

Het is heel fijn deze positieve flow te voelen bij mezelf, jullie ritueeltjes werken goed hieraan mee. Fijn om toe te passen en het resultaat te ervaren.

- Desiree Mestrom.

Het leef je dromen weekend was voor mij een weekend, waar ik mezelf terug vond, waar ik omgeven werd door liefdevolle positieve mensen! En in contact kwam met een krachtige positieve energie! Ook ben ik blij te weten dat boven een Albert Heijn is waar ik bestellingen kan plaatsen en weer vanuit de liefde de bestellingen mag ontvangen. Dit weekend was voor mij een magisch mooi weekend! Waar ik met volle teugen van heb genoten met dank aan Claire en Helma.

- Cynthia Herings.

In het weekend van 8/9 maart 2014 heb ik deelgenomen aan het “leef je dromen weekend” op een mooie rustgevende locatie in Heythuysen.  Het verblijf op de locatie voelde voor mij alsof ik op vakantie was, de rust, de samenhorigheid met de deelnemers, het eten en de sfeer vormde de perfecte omgeving voor dit weekend.

Tijdens dit weekend ging ik op ontdekkingstocht met mijn dromen onder begeleiding van twee hele bijzondere mensen, Claire Schroijen en Helma Korten. Zij namen me mee naar mijn eigen “ik”, en hebben me geleerd om op een leuke en ongedwongen manier  gedachtes en wensen te durven delen met de anderen. Voor mij was dit ook een belangrijk leerpunt tijdens het weekend waar ik inzicht in heb gekregen, het open stellen van jezelf. Het was mooi om te zien hoe een groepje mensen die elkaar niet kennen in zulke korte tijd een band kunnen opbouwen door gewoon je eigen “ ik” te laten zien.

Het beeld van dromen in je hoofd hebben, maar waar te beginnen om ze werkelijkheid te laten worden, als het op dat moment in je leven niet het juiste moment is? Het antwoord bleek veel makkelijker te zijn dan dat ik dacht, door het te DOEN. Door hele leuke en leerzame activiteiten ga je hiermee aan de slag. Je creëert je eigen weg naar de wensen/dromen toe.

Ik kijk terug op een succesvol weekend waar ik weer een grote stap verder kan zetten naar het verwezenlijken van mijn dromen.  Een droom is een wens die je hart maakt. Ik kan iedereen dit weekend aanbevelen om aan deel te nemen voor zowel jong als oud. Je zal er hoe dan ook altijd iets van leren.

- Anouk Vries.

Follow your dreams, they know the way – Kobe Yamada

Het leef je dromen weekend was voor mij een zeer bijzondere ervaring. Ik ben er zonder verwachtingen ingestapt en ben met heel veel waardevolle inzichten naar huis gegaan. Het is een soort ontdekkingsreis die je helpt jouw plaats van bestemming te vinden. En Claire en Helma zijn de beste ‘reisleiders’ die jij je kunt wensen!

- Bibi Bemelman.

Dit leef je dromen weekend heeft mij de kracht en handvatten gegeven om weer op een positieve wijze in het leven te staan. Soms raak je de “flow” kwijt en geraak je verder en verder in een nietopbouwende gedachtenstroom verstrikt. Door je twee dagen in een zeer relaxte en zachte sfeer te begeven herinner jij je weer dat het niet nodig is een ander te zijn, te vechten en weerstand te bieden. Je kan het ook op je eigen manier doen, deze is misschien zachter dan dat wat de maatschappij van je verwacht, maar daarin schuilt een kracht die uiteindelijk goed is voor iedereen. Je wordt uitgedaagd na te denken over wat jij graag zou willen zien veranderen in je leven. Ja dit weekend was voor mij een omslagmoment en sinds dien zie ik de dingen weer helder.

- Niki Clerx.

Dichter bij mezelf komen in een omgeving waar ruimte is om te zijn wie ik
wil zijn.

- Jeannette Vaessen.

Het ‘leef je dromen – weekend’ heeft mij enorm getriggerd om niet nog langer te gaan wachten met te gaan doen wat ik ECHT graag doe. Maar juist om NU in actie te komen.  Hier heb ik NU, IEDERE dag profijt van! Ik heb dan ook enorm genoten van dit weekend!

-  Stefanie Jegerings.

Ik heb verschrikkelijk genoten van het weekend! De opdrachten die we moesten doen, de meditaties, het eten, de spiegel waarin ik heb gekeken naar die bijzondere vrouw die ik ben! Dat doe ik veel te weinig, dank jullie wel voor de hulp! Ik kijk uit naar de terugkom dag.

- Ria Dols.

Het Leef je Dromen weekend was voor mij het startpunt voor het ontstaan van allerlei mooie dingen. Tijdens het weekend werd het mij heel duidelijk  wat ik echt wilde, en waar de blokkades zaten die verhinderden om dit tot uitvoering te brengen. Het was heerlijk om daar omringd door de prachtige natuur, lieve dieren en mooie mensen mee bezig te zijn. Ik ben sinds het weekend in juli 2013 al een behoorlijk eind op weg om mijn dromen waar te maken en daar ben ik Claire en haar team heel dankbaar voor!

 - Femke Visser.