Vaandel
HAPPY HUMAN


Divine Stars waar de echte kunst van ‘genieten’ aan bod komt. Doordat wij als mensen nog voornamelijk in de toekomst en soms in het verleden leven vergeten we vaak het heden. En dat is juist zo bijzonder, want juist NU is het moment om gelukkig te zijn. Je kunt iedere seconde van je leven maar één keer beleven, dus waarom zou je hem besteden in afwachting van iets beters? Je kunt er maar beter van genieten. Je geniet van het leven als je bewust bent van de schoonheid van het moment, van de prachtige natuur en zijn magie, de wereld van de dieren of als je praat met liefdevolle mensen met volle aandacht.

Claire: Er is maar één ‘moeten’ in het leven en dat is GENIETEN.

Iedereen is de regisseur van zijn of haar eigen leven oftewel iedereen is voor zijn of haar leven verantwoordelijk. Dat klinkt logisch maar velen van ons laten hun acties vaak ongemerkt leiden door mensen om hen heen of mensen uit het verleden bijvoorbeeld door (onbewust) willen voldoen aan andermans verwachtingen. Met regisseur zijn over je leven hebben we het overigens niet over dingen die je door een ander zijn aangedaan of wat je overkomen is. Maar wel over hoe je hiermee omgaat want jij bepaalt dit en jij bent er dus verantwoordelijk voor!

Als jij het heft in handen neemt en je leven actief regisseert en de juiste dingen verandert, ga je andere dingen en mensen aantrekken en komen er andere, wellicht betere, mooiere dingen op je pad. Dan groei je net als een regisseur in zijn of haar carrière en ontwikkel je door je ervaring meer inzicht, meer bewust-ZIJN en ontstaat er een mooier, gelukkiger levensspel. Misschien ga je zelfs wel je dromen waar maken.

Divine Stars Happy Human helpt jou om jouw innerlijke kracht te ontdekken, te ontplooien, om te groeien naar de ware kampioen die jij van binnen echt bent. Laat je meenemen in de wereld van onze kudde paarden, en laat je verassen door hun vermogen om datgene van jou te spiegelen zonder vooroordelen, een gesprek van hart tot hart, net zoals hun te leven in het NU. Een bijzondere empowering om jou weer in jouw eigen kracht te zetten. Divine Stars Happy Human gelooft in de verbinding met jezelf. Dat betekent dat ieder individu voor zichzelf vaststelt wat hij of zij wil en kan. Mensen die beter weten wat ze willen en wat ze kunnen zijn tevens beter in staat zijn zich te verbinden met anderen.

Divine Stars Happy Human gelooft in te leven en te handelen volgens de principes van verbinding en door de kracht, liefde en mogelijkheden van verbinding te laten zien hopen wij anderen te inspireren. De beste manier om verbinding te stimuleren is door zelf te ervaren wat de voordelen zijn van een verbonden leven en een verbonden wereld.

Ga naar: Paard als Spiegel
Ga naar: Leef je dromen – Weekend
Ga naar: Zorg voor kinderen