Vaandel
ZADELMAK MAKEN

zadelmak maken2

“To ride a horse is to ride the sky”

Ben je op zoek naar een liefdevol persoon om jouw paard of pony zadelmak te laten maken of even door te laten rijden?

Divine Stars hanteert de volgende handelingen in dit belangrijk proces: rust, wederzijds begrip en vertrouwen op een vriendelijke wijze. In deze periode wordt de basis gelegd voor de verdere toekomst van het paard/pony. Als dit proces rustig en met zo min mogelijk stress verloopt, heeft het paard/pony en daarmee zijn eigenaar er een heel leven lang plezier van.
De paarden krijgen hierdoor een zuivere basis mee, waardoor ze op een gezonde wijze een betrouwbare, meerwerkende vriend voor het leven worden.

Het zadelmak maken resulteert in:

  • begrip van wat er wordt verlangd en waarom,
  • lichamelijke en geestelijke balans,
  • krachtige & pure uitstraling,
  • vreugde in de samenwerking met de mens,
  • de ontwikkeling van een harmonieus paard.

Paarden zadelmak gemaakt door Divine Stars groeien uit tot meewerkende, nieuwsgierige en openhartige paarden die vertrouwen hebben en begrip hebben van wat de ruiter van hun wenst. Deze paarden ontwikkelen hierdoor hun natuurlijke gave en kunnen hierdoor los door het leven bewegen.

Divine Stars werkt in alle rust met de paarden en heeft hierdoor de mogelijkheid om paarden in hun kracht te zetten waardoor zij kunnen doorgroeien tot de ware kampioenen die zij van nature behoren te zijn.

Ook paarden die een verkeerde scholing hebben ondervonden zijn van harte welkom bij Divine Stars. Zij zullen in een aangepaste training hervinden om hun balans en plezier in het leven en in hun lijf weer terug te vinden.

Ga naar de tarieven voor Zadelmak maken.