Vaandel
TRAININGEN

Paard en ruiter horen één te zijn, een relatie van vertrouwen, harmonie en respect ‘te leven’.

Divine Stars Happy Horse hanteert trainingsmethoden van gezond verstand en wijsheid uit het hart. Divine Stars Happy Horse neemt je mee terug in de tijd dat paarden trainen niet alleen maar om resultaten draaide maar een band voor het leven schiep. Voor paarden eigenaren die een authentiek feest willen beleven in de relatie met hun paard.

Divine Stars heeft zich verdiept in de levenswijze en filosofie van het paard, ook wat betreft de omgang met paarden. Hierdoor ontwikkelde Divine Stars haar eigen relatietrainingen. De trainingen van Divine Stars zijn dan ook gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen.

Om tot een harmonische relatie met je paard te komen is niet eens veel nodig, alleen op een andere manier kijken naar je paard… en natuurlijk voldoende ‘echte’ tijd met je paard doorbrengen.

Het uitgangspunt van Divine Stars is ten alle tijden het paard zelf, welzijn staat hierbij hoog in het vaandel, waardoor er gewerkt kan worden aan haalbare doelen voor de combinatie van paard & ruiter. Of het nu gaat om gedragstraining, trailerladen, of rijtechnische oplossingen, de trainingen dragen ten alle tijden bij aan het algehele welzijn en de balans van het paard.

Divine Stars werkt op een rustige, pure, vriendelijke paard-eigen wijze. Ongeacht de aard van deze trainingen, zal het paard hier ten alle tijden van kunnen profiteren en krijgt hierdoor de mogelijkheid zich te ontwikkelen tot een harmonieuze partner.

Ga naar: Clickertraining
Ga naar: Zadelmak maken
Ga naar: Trailerladen