Vaandel
HAPPY HORSE

Claire: “Voor mij zijn paarden als het inademen van de jonge lentelucht, een onbeschrijflijk gevoel. Ik kan niet zonder ze.

De buitengewoon natuurlijke omgeving en unieke filosofie maken Divine Stars een unicum waar kwaliteit ruimschoots kwantiteit overtreft: het hoogst mogelijke wordt steeds beoogd. Elk paard wordt door Claire Schroijen individueel bekeken om zo zijn eigen unieke maximale kunnen te bereiken. Dit wordt gerealiseerd door onbegrensde vriendelijkheid en toewijding in een zeer bijzondere atmosfeer.

Dit begint met de invoering van omgekeerde unieke psychologische technieken die de afgelopen jaren bekendheid verworven onder de noemer “natural horsemanship”. Het trainingsprogramma van wereldklasse dat Divine Stars haar uitzonderlijke paarden biedt geeft de dieren de kans hun ware kampioensziel te ontbloten. Divine Stars is gespecialiseerd in zowel het werken met als voor paarden. Daarnaast bieden we ook hulp bij het oplossen van specifieke problemen van uw paard of pony. (gezondheidsproblemen, karakterproblemen en trainingsproblemen).

Divine Stars HAPPY HORSE is ontstaan en ontwikkeld op professionele, vriendelijke en troostende zorg voor paarden, ruiters en paardeneigenaren.

Ga naar: De Kudde
Ga naar: Gezondheid
Ga naar: Trainingen